Câteodată

Câteodată secretul vieții este să lași lucrurile să treacă, mai ales când simți că nu e jocul tău, când pare că universul ți-a uitat numele sau când micile greșeli chiar nu contează în ecuația mare a vieții, a unui proiect, a unui scop.

Câteodată secretul vieții este să nu lași lucrurile să treacă, să stai ferm în valorile tale, în stâlpii din viața ta care îți asigură echilibrul, sau în protejarea lumii tale, „me time” cum o numesc eu, acea lume din care vei ieși mereu curajos, cu spatele drept și fruntea sus, pentru că e oaza ta de bine, de autentic… unde ai cu siguranță cele mai sincere conversații, cu tine.

Eu numesc asta un fel de „self leadership” sau de „interior design” al propriei noastre vieți, este despre cum să creionezi drumul tău, linia roșie a vieții tale care să lege toate alegerile în armonie cu tine, cu semnătura ta, cu ce vrei să lași după tine.

Câteodată secretul vieții este să te bucuri din suflet de o rochie roșie superbă, cum este această splendoare de la @lesvacancesdirina și de imagini frumoase, imortalizate de oameni dragi, cărora le ești recunoscătoare pentru că prin ele, prin imagini, te-au scos din efemer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ABOUT AUTHOR
Ioana Enache
Eu cred ca exista in tot ce ne inconjoara, acel „quelque chose” care ocoleste evidenta, asa cum eleganta se poarta, nu se arata.
RECENT POSTS
ADVERTISEMENT

Get fresh updates
about my life in your inbox

FOLLOW ME ON
Our gallery